Reacties

06/04: money, money, money...Ondertussen werd er weer een beetje gecommentaarspamd op m'n site, dus 't is tijd om zelf effe schaamteloze reclame te maken. :) 'k Ben net terug van de bank en m'n verse biljetjes staan ondertussen al op eurobilltracker.eu.
In Finland is de site inmiddels een enorm succes, maar BelgiŽ en Nederland staan gelukkig ook aan de top. In totaal zijn er al zo'n 6.681.948 biljetten geregistreerd door 52.872 gebruikers, wat neerkomt op een totaal van § 150.510.910.
En ja, het wordt bij velen een leuke verslaving.

Maar waar gaat het nu precies om?
De bedoeling is dat je van ieder eurobiljet dat je in je handen krijgt het serienummer invoert. Onmiddellijk daarna kan je nagaan waar het biljet gedrukt is en voor welk euroland het werd uitgegeven. Het interessantste zijn echter de zogenaamde hits. Wanneer iemand anders een reeds geregistreerd biljet invoert, dan heb je dus zo'n hit. En soms zijn er biljetjes bij die echt een heel eind afleggen.
De site blijft maand na maand toenemen in populariteit, dus het wordt ook steeds interessanter om op hitjacht te gaan.
Het hele eurobilltrackerproject is echter heel wat uitgebreider, met nog heel wat statistieken, overzichtjes en extra uitleg op basis van de ingevoerde briefjes, dus als je geÔnteresseerd bent, ga dan zeker eens een kijkje nemen!
En hou liefst ook je eurobriefjes klaar...

Reacties geplaatst

Nog geen reacties

Add comment

U moet ingelogd zijn om op dit bericht te reageren.